Kundrecensioner

Vi på LE Dental strävar alltid efter att du som patient är nöjd

Är du kund hos oss och vill dela dina åsikter om vår service? Då kan du göra det via länken nedan.

Christer och Lena Bronning

Patienter hos oss sedan 1985

”Jag och min hustru har varit patienter hos först Per Lindström allt sedan denne övertog praktiken från tandläkare Sederowsky och nu hos hans dotter Lisa. Ett sålunda snart 40-årigt förhållande som talar sitt tydliga språk. Vi har alltid blivit väl bemötta och behandlade och i akuta fall har de alltid varit beredda på att ställa upp. Att de utförda arbetena alltid motsvarat våra förväntningar behöver väl inte sägas. Med andra ord är det oss en glädje att få rekommendera tandläkarna Lindström med personal.”

Gloria Maria Carmona

Patient hos oss sedan 2022

”Vi är väldigt tacksamma för den flexibilitet och hjälpsamhet som Lisa Lindström Rempe med team kan erbjuda oss, när det som mest behövs. Patientens bästa är alltid i fokus. Vi har tidigare varit patienter hos Lisa i Stockholm, och det känns väldigt bra att nu kunna fortsätta med detta i Helsingborg.”

Tobias Högman

Patient hos oss sedan 1995

”De berättar gärna vad som händer, hur allt fungerar och är måna om att man som patient har det bra. Det är väldigt trevliga och personliga möten vilket gör att man känner sig trygg under hela besöket.”

Nils och Lena Nilstam

Patienter hos oss sedan 1997

”Vi har gått till tandläkare Lindström i många år och är synnerligen nöjda med såväl behandlingen som det vänliga bemötandet. Behandlingen är, och har hela tiden varit, mycket professionell och utförts med ett varsamt handlag. De gånger vi haft ett akut läge, med sönderbiten tand, har man alltid ställt upp snabbt och löst problemet. Teamet tandläkare, sköterska och tandhygienist hos Tandläkare Lindström Rempe ger vi högsta möjliga betyg och rekommenderar varmt.”

Christer Klingborg

Patient hos oss sedan 1991

”Gått många år hos tandläkare Lindström, först hos pappa Per, och sedan hos dottern Lisa. Ingen gång har jag besviken lämnat kliniken. Får man problem med tänderna, så får man tid snabbt, och hjälp att få problemen tillrättade. 

Viktigt att ha en god relation med sin tandläkare! Känns nästan lite familjärt när man besöker dem. Kan verkligen rekommenderas!”

Fredrik Thunberg

Patient hos oss sedan 2018

”Varje gång jag går till tandläkaren är för mig en kamp p.g.a. min tandläkarskräck. Men 2018 fick jag en akuttid till den denna tandläkaren och var jättenervös. Fick tandläkaren Lisa som förstod min tandläkarskräck och fick mig till att kunna börja slappna av i tandläkarstolen. Är fortfarande en kamp att gå till tandläkaren men nu vet jag att de är väldigt duktiga och de tar det i min takt. Så ser dem att jag har de jobbigt så tar vi en paus. Rekommenderas verkligen!”. 

Linda Kvist

Patient hos oss sedan 1989

”All hänsyn tas till mina individuella önskemål när jag besöker Tandläkare Lindström Rempe. Jag kan inte nog rekommendera mottagningen, senaste kunskap om nya behandlingar, trevligt bemötande och kanske framför allt ett milt handlag.”

Christina Lowe

Patient hos oss sedan 2019

”Detta är den bästa tandläkaren som jag någonsin haft, min man tycker detsamma. Professionella, kunniga och mycket trevliga. Skulle rekommendera er till alla som frågar. Ni är bäst.”

Lämna en recension om oss

Fyll i formuläret nedan och var så ärlig som möjligt!