Hem / Om oss »

Om oss på LE Dental

Erfarenhet, kontinuitet och modern teknik. Det har bedrivits tandvård i våra lokaler sedan 1930-talet. Erfarenheten sitter i väggarna, vi kan jobbet!

Vi erbjuder allt inom tandvård med den senaste tekniken. Hos oss kan du känna dig som hemma och vi är här för att hjälpa dig. 

4,9 av 5 enlig 55 omdömen!
4.9/5

Nöjda kunder är det viktigaste för oss!

Vi tar oss alltid tid att lyssna på dina önskemål och och behov. Ibland är förutsättningarna sådana att det inte går att möta dina förväntningar, men vi strävar alltid efter att du som patient ska gå härifrån nöjd och glad. 

En fristående klinik
som tål att jämföras!

Eftersom vi inte tillhör någon av de stora organisationerna med dyra kringkostnader har vi priser som tål att jämföras.

Vi lämnar garantier på många av våra arbeten. 

Vår värdegrund

Vi tycker att alla förtjänar friska och fina tänder!

Ett leende öppnar dörrar mellan människor. Det bidrar till välmående och stärkt självförtroende. Att få behålla sina egna tänder länge i livet och kunna tugga den maten man vill ökar livskvalitén. Inget är viktigare för oss än att få dig frisk i munnen, hålla dig frisk över tid och trivas med ditt leende. 

Vår personal

Vi som jobbar här är som en enda stor familj.

Hos oss kommer du alltid att bli bemött med respekt och trygghet oavsett kön, etnicitet, social bakgrund och sexualitet.

Vi håller hög kvalité i arbetet vi utför och vidareutbildar oss kontinuerligt för att hålla oss uppdaterade. Vi gör de nödvändiga investeringar som krävs för att fortsätta hålla hög kvalité och hela tiden stärka patientsäkerheten. 

Vad tycker våra kunder om oss?

Har du varit hos oss tidigare?
Berätta gärna vad du tyckte om vår service.

Vi uppskattar alltid möjligheten att förbättra vår service och kvaliteten i vårt arbete. Därför lyssnar vi väldigt noga på våra patienter. Har du en åsikt om oss så vill vi gärna höra den!

Mats Chytraeus
Mats Chytraeus
2023-10-25
Ett fullservice ställe för mina tänder! Toppklass på helheten, plus att du får ett bemötande som är varmt och äkta! Tack! 💚
Victor Barksten
Victor Barksten
2023-10-22
Trevligt och smidigt😃
Tony Rohtla
Tony Rohtla
2023-10-19
Jag är väldigt nöjd med den tandvård jag fått på LE Dental. Personalen är dessutom mycket professionell och trevlig!
Karl-Henrik Hofmann
Karl-Henrik Hofmann
2023-09-02
Tack Lisa Bet av en tand på fredagskvällen skickade ett mail till Tandläkare Lindström Rempe, samma kväll. Lördagsmorgon ringer Lisa att hon kan öppna mottagningen bara för mig, 11:30 var jag lagad och super fräsch i munnen igen. Undrar om det finns någon annan tandläkare som hade gjort detta. Tusen rosor till dig! Vänligen Kalle
Jenny Berglund
Jenny Berglund
2023-08-21
Fantastisk personal!!
Therese Wallter
Therese Wallter
2023-06-21
Hela familjen går hos Tandläkare Lindström Rempe och vi är väldigt nöjda. De ger det extra!! Tack för det!
gunilla wärnström
gunilla wärnström
2023-02-06
En tandläkarpraktik med trevlig och proffsig personal. Mycket snabb och bra hjälp vid akuta tandproblem! Därtill ett bra läge i stan. Jag rekommenderar varmt!
Mirza Kursumovic
Mirza Kursumovic
2023-01-30
Vill man få världsklass behandling och oerhört trevligt bemötande då ska man gå till Lindström tandläkare. Rekomenderar verkligen.