Våra behandlingar inom tandvård

Nedan hittar du information om alla de behandlingar och ingrepp som vi erbjuder här hos oss på LE Dental i Helsingborg

På LE Dental vill vi kunna erbjuda allt inom tandvård med en hög kvalitet och bra service! Du kan nedan klicka dig vidare för att läsa mer om respektive behandlingsområde hos oss. Skulle det vara så att du har tandbesvär som inte finns med här på vår hemsida så kan vi mest troligt hjälpa till ändå. 

Behandlings­områden

Våra egna patienter får alltid tid samma dag vid akuta besvär som inte kan vänta. Våra telefontider är de samma som våra öppettider.

Vi är rädd om dina tänder. Idag använder man material och tekniker som gör att man är snäll mot tanden. Vi borrar mindre, helt enkelt.

Vi vet att det är betydelsefullt för väldigt många med ett friskt och vackert leende. Vi på LE Dental har jobbat med estetiska behandlingar i över 25 år.

Vid större skador lagar man tanden med keramiska material, kronor och inlägg. Tanden blir som ny igen, det blir snyggt och mycket hållbart.

Vår Tandhygienist

Sanda Jevdjenic, vår tandhygienist, jobbar tillsammans med båda våra tandläkarteam

Ibland räcker det med att bara träffa sin lokala tandhygienist. Sanda utför, precis som tandläkarna, undersökningar av tänder och tandkött på både barn och vuxna. Hon tar röntgen då det behövs och informerar och instruerar dig hur du skall sköta din munhälsa om du är i behov av detta.

Tandhygienist hos LE Dental. Allt inom tandvård

Hos oss på LE Dental kan du känna dig trygg!

Väldigt många upplever obehag, rädsla, ångest och i svårare fall fobi för att gå till tandläkaren eller till tandhygienisten. Vi vet att individer som upplever rädsla oftare undviker att gå till tandläkaren vilket kan resultera i större behandlingsbehov för dessa. Behandlingar som i sin tur hade kunnat undvikas om individen kommit till oss tidigare.

LE Dental

För allas rätt till bra tandvård och ett hälsosamt leende!

På LE Dental Tandläkarklinik har vi dessutom över 100 års sammanlagd erfarenhet. Och med det vågar vi faktiskt säga att vi kan tillhandahålla alla behandlingar för dina tänder med hög kvalitet och god erfarenhet. Vi erbjuder trygghet och kvalitet utan att det ska kosta en förmögenhet!